Sommarlov:)

Det var ett tag sen man var här inne och skrev. Finns inget speciellt man kan skriva heller. Sommarlovet har börjat och det är helt underbart ^^. Nu har de fina vädret börjat och det börjar likna en perfekt sommar. Sol och bad och festival.
****
Just det, var uppe i göteborg nu från torsdag till lördag natt på festivalerna Metaltown och West Coast Riot. Det var helt underbart bra. Var där uppe med mina underbara kusiner Marcus och Ida och hennes pojkvän Oliver. Det var värt pengarna fast det var lite tråkigt väder. Mycket blåst och kallt som fan med.
De banden som jag uppskattade mest var Rammstein, In Flames, A day to remember (som man missade nästan hela konserten för de ändrat skiten), Walking with strangers, Skindred (Helvetes vad bra de var. Sinnes), Flogging Molly, Rise Against, Dropkick Murphys, Sabaton, Finntroll, Between the buried and me, Hellyeah, Bullet for my valentine. Sedan var de många fler som var bra men inte värda att nämna här för de var inga WOW band.
****
Jag har fått sommarjobb som jordgubbsplockare och man kan säga så att det är riktigt jobbigt. Dålig lön, 50 hela kroner för varje 15 liter jordgubbar som man plockar och så har det sjukt dåliga arbetsställningar. Mina ben känns som att de snart ska trilla var. Hoppas att de icke gör de för det skulle vara hemskt;D. Jag har även fått jobb på ett lager i Eslöv där jag ska jobba på lager med hjälpmedel. Har ännu inte varit där men hoppas det är snart för pengar tackar man inte nej till:D.
****
Nu har ju sommaren nyss börjat och den kommer troligen tillbringas mest med underbara vänner och Lucas. Sedan blir det bulgarien med familjen i slutet av juli och det längtar man inte alls till. *ironisk som fan* VÄRME JA TACK!!!! Göteborg blir det en gång till med Lucas släkt och bo på hotel och gå på stan och såklart Liseberg.

RSS 2.0