Spenat och valnötspasta, ruskigt gott

Bakade en fruktasvärt god lunch idag, en pasta rätt med spenat och nötter. Jätte god och
något jag verkligen rekommenderar att laga för de är snabblagat och GOTT!!! Smaklig måltid:D
.
RECEPT
Krämig och snabblagad pasta toppad
med knapriga valnötter.
FÖR 4 PERSONER
Koka 300g pasta enligt anvisningar på
förpackningen.
Skala, halvera och skär 1 gul lök och
2 vitlöksklyftor i skivor. Fräs löken
och vitlöken i ca 3 minuter i 1 msk olja
i en stekpanna.
Tillsätt 1 paket fryst bladspenat (400g)
och fräs ytterligare 5-7 minuter. Rör
sedan ner 1 burk lättcréme fraiche
franska örter (2 dl). Krydda det hela
med 2 krm salt och 1 krm peppar.
Låt det hela bli varmt.
Häll av pastan och blanda med spenat-
blandningen. Strö över 1 dl grovhackade
valnötter och servera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0